Η ομάδα της Inox Style – Kyriakou, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Dockweiler για την Ελλάδα. Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή ανοξείδωτων δικτύων σωληνώσεων διανομής μέσων υψηλής καθαρότητας όπως το απιονισμένο νερό και άλλα φαρμακευτικά υγρά, η Inox Style προχώρησε σε συνεργασία με την κορυφαία γερμανική εταιρία παραγωγής ανοξείδωτων σωλήνων και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας Dockweiler AG. O συνδυασμός της κορυφαίας ποιότητας προϊόντων της Dockweiler AG με τη δική μας τεχνογνωσία επί κρίσιμων εφαρμογών της βιομηχανίας φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων και ποτών, μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς και την παραγωγή σας.

dockweiler-inoxstyle

Η ομάδα της Inox Style – Kyriakou, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Dockweiler για την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τη Dockweiler AG:

Η Dockweiler είναι μία γερμανική εταιρία η οποία κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή συστημάτων σωληνώσεων ανοξείδωτου χάλυβα, με θυγατρικές εταιρίες στην Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ταϊλάνδη, το Ισραήλ και παρουσία σε πάνω από 30 χώρες. Το όνομα Dockweiler είναι ταυτισμένο με την ποιότητα και τις άριστες υπηρεσίες για 60 χρόνια. Η Dockweiler ιδρύθηκε το 1955 στο Αμβούργο της Γερμανίας και σήμερα είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές σωληνώσεων και εξαρτημάτων ανοξείδωτου χάλυβα τα οποία προορίζονται για συστήματα υψηλής καθαρότητας της βιομηχανίας φαρμάκων και καλλυντικών, τροφίμων, άλλων βιοτεχνολογικών βιομηχανιών και σε ένα μεγάλο εύρος άλλων βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας.
Η υψηλή τεχνογνωσία πάνω σε θέματα επεξεργασίας των επιφανειών του ανοξείδωτου χάλυβα καθώς και η πολυετής εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή ανοξείδωτων σωλήνων και εξαρτημάτων συναντιόνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις electropolishing της Dockweiler AG. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την επίτευξη των εκάστοτε επιθυμητών χαρακτηριστικών των επιφανειών του ανοξείδωτου χάλυβα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής. Δείτε περισσότερα εδώ για ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ DOCKWEILER.