Συστήματα Σωληνώσεων για Ρευστά της Dockweiler.

Η Dockweiler κατασκευάζει συστήματα σωληνώσεων υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία χωρίζονται σε τρεις μεγάλους τύπους με βάση τα χαρακτηριστικά των επιφανειών και τα πρότυπα τα οποία ακολουθούν. Αυτοί οι τύποι είναι οι Safetron, Weldtron και BPE-Direct.

asme-bpe-dockweiler

Safetron

Η Dockweiler έχει αναπτύξει τη σειρά Safetron, μια ολοκληρωμένη σειρά  ανοξείδωτων σωλήνων και εξαρτήματων ειδικών για την παραγωγή και μεταφορά ευαίσθητων μέσων. Η σειρά Safetron καλύπτει τις υψηλότερες των απαιτήσεων. Τα προϊόντα της σειράς Safetron συνήθως χρησιμοποιούνται σε φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εφαρμογές για  WFI, ορούς, ενέσιμα και παρεντερικά φάρμακα.

Υλικό κατασκευής: AISI 316L , 904L /1.4539.

Διαστάσεις: Imperial, ISO, και άλλες διαστάσεις (μετρικές κ.ά.) κατά απαίτηση.

Επιφάνειες: Electropolished Ra≤0.25μm, anodic cleaned Ra≤0.40μm, Bright Finish Ra≤0.40μm

Weldtron

H Weldtron είναι μια σειρά ανοξείδωτων συστημάτων σωληνώσεων, με εξομαλυμένες ραφές συγκόλλησης. Τα προϊόντα αυτής της σειράς χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ρευστών και στερεών προϊόντων στη βιοτεχνολογία, τη βιομηχανία φαρμάκων, καλλυντικών και τροφίμων.

Υλικό κατασκευής: AISI 316L /1.4404 /1.4435

Διαστάσεις: Imperial, ISO, Metric

Επιφάνειες: Electropolished Ra≤0.60μm, anodic cleaned Ra≤0.80μm, Bright Finish Ra≤0.80μm.

BPE – direct

Η Dockweiler διαθέτει μία σειρά ανοξείδωτων σωλήνων και εξαρτημάτων πλήρως εναρμονισμένων με τις απαιτήσεις του ASME BPE 2014. Τα προϊόντα αυτής της σειράς χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά υγρών μέσων για τη βιοτεχνολογία, τη βιομηχανία φαρμάκων, καλλυντικών και τροφίμων  καθώς και στη βιομηχανία φωτοβολταϊκών και συναφών ειδών.

Υλικό κατασκευής: AISI 316L / 1.4404 / 1.4435

Διαστάσεις: Imperial

Επιφάνειες: SF1 bright finish  Ra max ≤0.51μm, SF4 electropolished Ra max ≤0.38μm, άλλα κατά απαίτηση.