Η Inox Style Κυριάκου Θ. Ιωάννης είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία κατασκευής ανοξείδωτων εξοπλισμών και μηχανημάτων, η οποία ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Κυριάκου Ιωάννη και αποτελεί σήμερα μία από τις παλαιότερες εταιρίες στο κλάδο της.

Η Inox Style σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα ποιοτικών εξοπλισμών και μηχανημάτων τα οποία προορίζονται για τη Βιομηχανία Φαρμάκων και Καλλυντικών, τη Βιομηχανία Ειδών Προσωπικής Υγιεινής και τη Βιομηχανία Χημικών.

inox-style-tomeis

Κατέχει μία σημαντική παρουσία στην εγχώρια αγορά και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαγωγές σε Ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες, με στρατηγικό στόχο τη συνεχόμενη αύξηση του ποσοστού των εξαγωγών αυτών.

Επιπλέον Inox Style παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε μηχανήματα και εξοπλισμούς των εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας της εκάστοτε συνεργαζόμενης εταιρίας.

Τέλος η Inox Style έχει τη δυνατότητα να μελετήσει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις (turn-key plants) γραμμής παραγωγής εργοστασίων καλλυντικών, συμπεριλαμβανομένου και όλου του απαραίτητου βοηθητικού εξοπλισμού ώστε να υπάρξουν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα παραγωγής.